ΝΕΑ

Milan Design Week 2024

Milan Design Week 2024

Το περίπτερο της Papadatos στo Milan Design Week 2024 χαρακτηρίστηκε από ομαλούς όγκους που σαγηνεύουν μέσα από τη κομψότητα και φινέτσα που αποπνέουν. Προσκαλούν δε τον επισκέπτη να περιειγηθεί σε φιλόξενους χώρους. Η αρχιτεκτονική του περιπτέρου παραπέμπει για άλλη μια φορά στη ρευστότητα των χώρων και των μονοπατιών μιας κατοικίας, ενώ η παλέτα είναι αυτή των γήινων χρωμάτων συνδυασμένη με μπλε και tobacco τόνους. Το μέταλλο και το δάπεδο από σκούρο ξύλο με πινελιές πράσινου υποδηλώνουν μια εκλεπτυσμένη σύγχρονη εποχή.
Η εσωτερική διακόσμηση φέρει όπως πάντα την υπογραφή της Ρένας Μανιά και οι διαφορετικές προτάσεις για το σαλόνι, την τραπεζαρία και τους εξωτερικούς χώρους προσφέρουν στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη εμπειρία τέλειας αρμονικής διαβίωσης.

 

Κατά τη διάρκεια του Milan Design Week 2024, η Papadatos παρουσίασε δημιουργίες τριών αρχιτεκτόνων, του Nicola Galizia , του Jacopo Giagnoni και της Μάριαν Παπαδάτου.

 

Ο N. Galizia ενίσχυσε τη συλλογή του Couture με νέα φινιρίσματα και χρώματα. Ο Jacopo Giagnoni παρουσίασε για πρώτη φορά στo design week του Μιλάνου τον modular καναπέ Arenal σε έκδοση για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, το γυάλινο τραπέζι Piere σε γυαλί τύπου Murano και τις πολυθρόνες εξωτερικού χώρου Eliot, ενώ για άλλη μια φορά τα σχέδια του Moon, Upper, Petit Fleur και Pandora εκλεψαν τις εντυπώσεις με νέα φινιρίσματα και διατάξεις. Η Μαριάν Παπαδάτου λανσάρισε τη νέα της συλλογή τραπεζιών με το όνομα Etna τα οποία όπως μαρτυρά το όνομά τους είναι φτιαγμένα από ηφαιστειακή λάβα του ομώνυμου ηφαιστείου της Σικελίας, επεξεργασμένη με ανακυκλωμένο γυαλί σε διάφορους χρωματισμούς.

Ημερομηνία:
Κατηγορία: ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Close