Salone del Mobile.Milano 2022

Salone del Mobile.Milano 2022

Κατά τη διάρκεια του Milano design week, η Papadatos αποκάλυψε τη νέα συλλογή 2022 σε ένα μοναδικό σκηνικό που σχεδιάστηκε από την αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Ρένα Μανιά το οποίο συνδύαζε φρέσκα καλοκαιρινά χρώματα και πολυτελείς λεπτομέρειες.

Εκτέθηκε η συλλογή Contour (μπουφές Contour, τραπεζαρία Contour και βοηθητικό τραπεζάκι Contour) του Ιταλού σχεδιαστή Nicola Gallizia, ο καναπές Moon οργανικής μορφής και το γυάλινο τραπέζι Henge σε σχεδιασμό του Ιταλού αρχιτέκτονα Jacopo Giagnoni, η πολυθρόνα Eliot επίσης σχεδιασμένη από τον Jacopo Giagnoni και τα νέα προϊόντα Balthazar καναπές με εξωτερικό δερμάτινο περίβλημα και τα πολύχρωμα τραπεζάκια Bijoux σχεδιασμένα από το lab της εταιρείας.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος προσέλκυσε τους επισκέπτες να γνωρίσουν τις καινοτομίες της Papadatos και να απολαύσουν ένα μοναδικό σχεδιαστικό ταξίδι μέσα από την καλύτερη επιλογή των εμβληματικών προϊόντων της εταιρείας.

1_Papadatos_Salone'22

Περιοχή σύνδεσης

Εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένες ενότητες και περιεχόμενο του ιστότοπου. Ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί εντός 48/72 ωρών.

Σύνδεση εγγεγραμμένου χρήστη

Νέος χρήστης;

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο προστατευμένο περιεχόμενο.
salone-del-mobile-logo-oriz

from April 21 to 26
Pavillion 18 , Booth D21-D23